Alhamdulillah

2 commentsAlhamdulillah, terlebih dahulu kami ingin memanjatkan setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah SWT kerana memberikan kekuatan dan semangat bagi menyiapkan website ini. Malah turut tidak lupa juga buat para sahabat dan keluarga yang terlalu banyak membantu.

Tujuan laman sesawang ini ditulis adalah untuk berkongsi ilmu mengenai insurans dan takaful buat para pembaca tidak kiralah samada pelajar kolej atau universiti, pekerja awam mahupun swasta serta golongan pesara. Laman sesawang ini memaparkan ilmu kewangan dari segi insurans dan takaful.

Usah merendah diri sekiranya kita berasa tercabar apabila melihat kandungan di dalam laman sesawang ini. Tahukah anda, terlalu ramai golongan profesional yang pakar dalam kerjaya mereka sering kali menghadapi masalah kewangan akibat menanggung kos rawatan yang terlalu tinggi sehingga terpaksa meminta bantuan agensi pengurusan kredit dan bank pusat. Jadi, tujuan laman sesawang ini dibangunkan adalah untuk membantu mereka-mereka yang ingin merancang sistem kewangan mandirinya agar menjadi lebih hebat termasuk golongan usahawan-usahawan yang berazam untuk menempuh kejayaan yang luar biasa!

Sekian, terima kasih!Next PostNewer Post Home

2 comments:

  1. Assalammualaikum, saya Pn Noor ingin memohon kad medikal indiidu utk anak... yang sebelum ini ada card 87122102567902 bawah nama bekas suami saya. sekarang dah tak boleh digunakan... jadi harap tuan boleh bantu saya dengan plan RM69. terima kasih.

    email: nzarith@yahoo.com
    no tel: 019-5145078

    ReplyDelete
  2. Salam puan..untuk makluman..plan medical card standalone kembali..dengan penambahbaikan..hubungi 0129222677

    ReplyDelete

Daftar Takaful AIA & Medical Card Keluarga. Powered by Blogger.