A LIFE SIGNATURE (ALSi) PLAN PELABURAN

Apa dia A-Life Signature-i???? .
Ni lah plan untuk "BACK UP" keluarga anda jika anda ditakdirkan sudah tiada @ berlaku keilatan kekal nanti...  Wang *HIBAH TAKAFUL minima RM500,000* nanti boleh digunakan untuk ahli keluarga selesaikan mana-mana hutang yang masih tertunggak & teruskan kehidupan seperti biasa. Jadi keluarga anda tidak terbeban dengan hutang piutang yg pelbagai. Anak-anak pun nanti boleh gunakan duit pampasan untuk sambung pengajian.. InsyaAllah PELABURAN ni sangat- sangat berbaloi... Utk plan SIGNATURE ni boleh *pilih nak bayar 5@10@20tahun* je. Baki tahun yang selepas tu tak perlu bayar dah. Walaubagaimanapun, perlindungan minimum RM500,000 tu masih berjalan. Jika sihat walafiat sampai tempoh matang 30 tahun, anda boleh *keluarkan jumlah NILAI AKAUN* yang ada hasil dari PELABURAN ni... ikut anggaran selepas 30 tahun, duit dalam akaun boleh mencapai sehingga *300%*... Jadi waktu dah bersara nanti tu ada la wang tambahan selain duit KWSP @ pencen bulanan tu nanti.  Kalau terasa lambat sangat nak dapat NILAI TUNAI selepas 30 tahun tu, jangan risau. Sebab at any time boleh buat *PARTIAL SURRENDER*. Minimum kena tinggalkan dalam tu RM1,000. Jadi kalau la ada KECEMASAN nak pakai INSTANT CASH, boleh je keluarkan. Cume nanti bile dah keluarkan, jumlah nilai akaun tu kurang la sikit ye dak. Ok lah, kalau nk tau lagi details, cepat-cepat whatsapp atau call ye... Boleh prepare FREE quotation & bincang-bincang perancangan masa depan utk keluarga & anak-anak tersayang    .
Pelan Pelaburan Fleksibel - A-Life Signature & A-Life Signature PlusOne

0 comments:

Post a Comment

Daftar Takaful AIA & Medical Card Keluarga. Powered by Blogger.