PELUANG MENJADI AGENT AIA


Di AIA Public Takaful, kami berhasrat mewujudkan persekitaran yang membolehkan para pekerja kami mencari nilai dan makna dalam pekerjaan mereka, di samping memberikan prestasi cemerlang buat para pelanggan, pemegang saham dan komuniti kami. Ini penting dalam memastikan kejayaan kami dan dilaksanakan melalui tumpuan terhadap perkara-perkara berikut:

Pembangunan Bakat & Program Latihan yang Teguh
Kami menyediakan peluang yang mencukupi untuk pembelajaran dan pertumbuhan dengan menawarkan latihan dalaman serta program awam, bengkel dan seminar untuk semua pekerja kami.
Memacu KepimpinanUsaha kami dalam mencapai tahap kepimpinan yang baik bukan setakat di peringkat pengurusan tertinggi sahaja. Kami mempersiapkan bakat kami di peringkat awal bagi memastikan barisan pemimpin yang kukuh di masa hadapan. Melalui Program Pembangunan Kepimpinan kami yang telah diberi pengiktirafan, pekerja yang berpotensi tinggi dikenal pasti dan dinilai untuk menentukan kekuatan individu dan bidang yang perlu dibangunkan.
Prestasi & GanjaranKami berusaha ke arah merealisasikan kaedah penggajian-mengikut-prestasi  melalui sistem ganjaran yang memastikan keseluruhan syarikat dan keputusan perniagaan serta prestasi individu dan tingkah laku, dapat dilihat dalam ganjaran setiap pekerja.
Penglibatan PekerjaKami menggalakkan dialog yang berterusan dan terbuka di kalangan wargakerja kami melalui forum dan kaji selidik, juga melalui budaya kepimpinan yang teguh dan maklumbalas yang jujur di antara pengurus dan pekerja. Kami juga amat menggalakkan aktiviti sukarelawan oleh pekerja kami sebagai satu cara untuk menyokong komuniti dan memperoleh kemahiran baru.
Kepelbagaian & RangkumanKami komited untuk membangunkan dan mengekalkan budaya tenaga kerja kami yang pelbagai dan menyeluruh.

Ingin menyertai keluarga AIA Public Takaful? Cari pekerjaan yang bersesuaian di bawah dan hantarkan permohonan anda menerusi e-mel:

wan.mohdhelmy@aia-premier.com.my
AIA Startup 36
 

Disclaimer: "Kami merupakan ejen bawah agensi yang mewakili Syarikat AIA Public Takaful Bhd. Maklumat di dalam website ini hanyalah penerangan ringkas. Sila layari web rasmi untuk maklumat terperinci di www.aia.com.my

10 comments:

 1. hi... saya berminat untuk sertai sebagai agent takaful medical card AIA. Mohon untuk bantu cara untuk mendaftar sebagai agen takaful.Boleh hubungi saya di talian 0192270378.tq

  ReplyDelete
 2. Saya berminat jadi agen AIA tetapi bagaimana sekiranya saya berkerja

  ReplyDelete
 3. Saya ingin menjadi agent part time.Bagaimana Saya boleh daftar sebagai agent takaful.

  ReplyDelete
 4. saya berminat... brecomp@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Saya ingin jadi agent insurance part time.
  Saya dari Ipoh perak, umur 47 tahun

  ReplyDelete
 6. saya ingin jadi agent aia part time, pls guide me

  ReplyDelete
 7. saya ingin menjadi agent aia parttime, pls guide me

  ReplyDelete
 8. Saya nk jadi agent aia.. tapi mcm mana ya ? Ada yg boleh Bantu

  ReplyDelete
 9. Saya nk jadi agent aia.. tapi mcm mana ya ? Ada yg boleh Bantu

  ReplyDelete
 10. Saya nk jadi agent aia.. tapi mcm mana ya ? Ada yg boleh Bantu

  ReplyDelete

Daftar Takaful AIA & Medical Card Keluarga. Powered by Blogger.