HUBUNGI KAMI


Salam dan doa..

Team kami merupakan satu team yang amat komited dan bekerjasama dalam memberikan servis  terbaik kepada pelanggan kami.. Insya-Allah jika anda berurusan dengan kami, semuanya akan didigitalkan dalam satu sistem yang tersusun. Seperti yang anda boleh lihat, laman sesawang kami ini adalah antara medium perhubungan utama kami. Jika hendak berjumpa secara 'face to face' pun tiada masalah. Kita set temujanji di Kota Bharu atau di mana-mana sahaja di seluruh negara. 

Selamat berkenalan dan semoga website kami ini dapat memberikan manfaat kepada semua.SENARAI AHLI-AHLI BERSEKUTU/ TEAM MEMBER:
No. Tel./ WhatsApp: 012-9222677

Facebook : Wan Mohd HelmyNoraini Zain

No. Tel./ WhatsApp: 017-3244437

Facebook : Noraini Zain


Mohd Syairan Abdul Manan

No. Tel./ WhatsApp: 014-8178208

Facebook : Rain Syah


Zakiah Sulaiman

No. Tel./ WhatsApp: 019-9896938

Facebook : Zakiah Sulaiman

Ali Zainal

No. Tel./ WhatsApp: 010-5704538

Facebook : Ali Zainal
Team member kami akan turut sama membantu  dan memberikan servis terbaik untuk tuan/ puan sekiranya ada apa-apa terjadi dan sebarang pertanyaan sila jangan segan untuk bertanya. Satu keuntungan bagi client kerana kami satu team yang sepakat.


Disclaimer: "Kami merupakan ejen bawah agensi yang mewakili Syarikat AIA Public Takaful Bhd. Maklumat di dalam website ini hanyalah penerangan ringkas. Sila layari web rasmi untuk maklumat terperinci di www.aia.com.my
Daftar Takaful AIA & Medical Card Keluarga. Powered by Blogger.