A-LIFE JOY (SIMPANAN PENDIDIKAN KANAK-KANAK)

 TAHUKAH IBU BAPA DI LUAR SANA?

 Dengan hanya RM150 / sebulan, anda dapat :-

 1. Medical card utk rawatan perubatan anak di hospital SWASTA, had limit tahunan sehingga RM100,000 setahun.

 2. Menyediakan tabung pendidikan untuk anak ke MENARA GADING nanti * di ambil dari keuntungan pelaburan yang dibuat setelah si tolak caj-caj takaful (Anggaran keuntungan pelaburan selepas 15 tahun dalam RM15,000 - RM25,000).

 3. Pampasan jika berlaku musibah KEMATIAN ke atas anak sebanyak RM20,000 Buat masa ini, adakah simpanan anda sudah mencecah RM20,000?

Kalau belum, adakah anak anda perlu membuat pinjaman dari tabung PTPTN bila mereka ingin menyambung pelajaran ke MENARA GADING nanti.

Kalau saya cakap, dengan hanya *RM150/ sebulan, anda sudah pun menyediakan tabung pendidikan anak anda nanti dengan nilai anggaran sebanyak RM15,000 - RM25,000 (masa anak berumur 18 tahun) Mana satu yang anda pilih ?,

Keluarkan sedikit jumlah wang gaji untuk membayar takaful yang dapat bagi 1001 manfaat atau habiskan wang gaji / simpanan bila berlaku MUSIBAH kepada anak anda.

Pilihan di tangan anda.. Sediakan payung sebelum hujan..

FREE consultation & FREE quotation.


A-Life Joy: Extensive & Early Coverage for Your Child

Disclaimer: "Kami merupakan ejen bawah agensi yang mewakili Syarikat AIA Public Takaful Bhd. Maklumat di dalam website ini hanyalah penerangan ringkas. Sila layari web rasmi untuk maklumat terperinci di www.aia.com.my

0 comments:

Post a comment

Daftar Takaful AIA & Medical Card Keluarga. Powered by Blogger.